таг: жолтата

АКО ЈА САКАТЕ ЖОЛТАТА БОЈА, ДОЗНАЈTE ГО НЕЈЗИНОТО ТАЈНО ЗНАЧЕЊЕ: Каква...

0
Кое е значењето на жолтата боја и со каква енергија зрачи – дознајте која е нејзината симболика и како се добивала во античко...