fbpx

таг: „Здрава

Изборот на калиум-хлорид наместо сол, го подобрува здравјето

0
Ако се придржувате до здрава исхрана, тогаш се знае дека таа треба да вклучува многу зеленчук и овошје, а и да се внимава...

Како да ги стопите мастите со рен, мед и лимон?

0
Здрава и помалку пикантна, смесата приготвена од рен, мед и лимон го забрзува метаболизмот, поттикнувајќи го ослободувањето од мастите и вишокот на вода од...

Зачини и хранливи додатоци за подобро здравје

0
Истражувачите од проектот „Здрава исхрана“ (Healthy Nutrition) посочуваат пет зачини за подобрување на здравјето и зачувување на младоста и совети како правилно да...