fbpx

таг: Заштитата

„Еко – свест“ и мрежата CEE Bankwatch со студии за поголема...

0
Заштитата на животната средина е глобален и комплексен предизвик којшто ги засега сите сегменти од животот на човекот, особено економскиот живот, што е...