таг: запрени

Протести во Франција поради законот за пензија

0
Повеќето возови беа запрени, нафтените рафинерии блокирани, а престана и производството на електрична...

Поради технички проблеми запрени возовите на северот на Германија

0
Возовите утринава привремено беа запрени во поголемиот дел од северна Германија поради технички проблем во комуникацијата, соопшти националниот железнички оператор....