таг: Запознајте

Во оваа пештера во Сибир е откриен првиот семеен портрет на...

0
Запознајте ги неандерталците од пештерата Чагирскаја. Ловечки камп покрај реката во подножјето на планините Алтај во Сибир бил дом на мала заедница од...