таг: започнувањето

Пад на руската рубља на светските пазари

0
Година ипол од започнувањето на инвазијата врз Украина, руската влада се соочува со...

Зошто е штетно да ја варите водата неколку пати по ред?...

0
Започнувањето на денот со шолја кафе е речиси сечија утринска рутина. Уморни или сонливи, кога ќе го ставиме бокалот со вода, не ретко...

Украина ја одбележува 31-годишнината од независноста

0
Шест месеци по започнувањето на рускиот неиспровоциран напад, Украина ја одбележува 31-годишнината од нејзината независност од поранешниот Советски Сојуз. Украинскиот претседател...