таг: загадочна

3 ПОСЛЕДНИ ЖЕЛБИ НА СУЛТАН СУЛЕЈМАН: Мудрост на мудроста – Сè...

0
Султанот Сулејман беше загадочна фигура, но приказната за неговите последни желби е мудроста на мудроста Султанот Сулејман бил многу талентиран и човек...