таг: загаден

Можеби сте депресивни поради загадениот воздух

0
Долготрајната изложеност на загаден воздух ја зголемува можноста од депресија, покажуваат две нови истражувања објавени во научните списанија „JAMA“. Претпоставките дека загадувањето...