таг: забележуваме

Земјава во жолта ковид зона, активни над пет илјади случаи

0
– Ние забележуваме секојдневно благо зголемување на новоинфицирани во државата, Скопје се уште е жариште, односно црвена зона. Меѓутоа, од аспект на оптоварување...

Сали: Aко се земат предвид искуствата од минатото, состојбата со пандемијата...

0
Ние забележуваме секојдневно благо зголемување на новоинфицирани во државата, Скопје се уште е жариште, односно црвена зона. Меѓутоа, од аспект на оптоварување на...