таг: забави

Инфлацијата во Велика Британија е меѓу највисоките во Западна Европа

0
Инфлацијата во Британија во јули се забави на 6,8 отсто на...

Инфлацијата во Европа опаѓа за прв пат по 17 месеци

0
Инфлацијата во еврозоната благо забави во ноември, според прелиминарните податоци објавени во средата, при што...