таг: VUI202012/01

Дали е оправдан стравот од новиот вид на вирусот Корона?

0
Иако VUI-202012/01 сега е најконцентриран во Лондон и во други области на југо-источна Англија каде што се воведени нови ограничувања, нов вид коронавирус...