таг: Воспитувањето

Најголемата грешка е викањето: Терапевт објасни како да воспитувате чувствителни деца

0
Дисциплината е важен елемент во воспитувањето на децата. Сепак, не е невообичаено родителите на чувствителни деца да се борат со соодветна дисциплина, особено...

Во првата година од животот на детето, родителите се расправаат дури...

0
Воспитувањето дете никогаш не е лесно, особено ако станувате родители за прв пат. Покрај тоа што доаѓањето на новороденче го менува целиот ваш...