таг: волан 

Џојистик место волан: Eве како во 1996-та Мерцедес ја замислувал иднината

0
Џојстик наместо волан:  Мерцедес ја замислил иднината во 1996 година, но овој концепт се уште е далеку од реализација или сериско производство. ...