таг: „Vodafone“

Се продава првата СМС порака на светот – се бара и...

0
Британската телекомуникациска група „Vodafone“ ќе ја понуди првата СМС порака на светот на онлајн аукција. Тие, имено, одлучиле да пласираат СМС на...

Се продава првата СМС порака на светот – се бара и...

0
Британската телекомуникациска група „Vodafone“ ќе ја понуди првата СМС порака на светот на онлајн аукција. Тие, имено, одлучиле да пласираат СМС на...