fbpx

таг: „Virgin

Транспорт од иднината: Капсули со брзина од 1.200км на час ќе...

0
Компанијата „Virgin Hyperloop“ објави видео кое покажува како ќе изгледа возењето со овој транспортен систем во вакуумска цевка во која капсулите со...