fbpx

таг: „Винска

Во Белград завршува меѓународниот саем „Винска визија Отворен Балкан“

0
Во Белграед денеска завршува Првиот меѓународен саем „Винска Визија Отврен Балкан“ што се одржува во рамките на Самитот Отворен Балкан, јави...