fbpx

таг: „Вечер

Легнала една вечер во 2021 година со симптоми на настинка, кога...

0
Клер Мафет-Рис легнала една вечер во 2021. година со симптоми на настинка. Следното утро паднала во кома 16. дена, а кога се разбудила...

Различни верувања и обичаи насекаде низ светот за Новата година да...

0
Новогодишната вечер е момент кога посакуваме уште поубави 365 дена на сите блиски. Но, секоја земја има различни обичаи и верувања со кои...

Шегите на Џон Оливер за кралицата забранети во Велика Британија

0
Шегите направени минатата недела „Вечер со Џон Оливер“ за кралицата Елизабета Втора по нејзината смрт, беа исечени од прикажувањето во Велика Британија. ...