таг: установа

Ракета падна на египетска територија во туристички центар на Црвеното море

0
Ракета паднала во близина на медицинска установа во египетското одморалиште Таба на Црвеното...

Протоколот за постапување со деца со дијабетес ќе придонесе за подобра...

0
Во Јавната установа „Раде Јовчевски Корчагин“ – објект Пепелашка во Скопје денес беше промовиран „Протоколот за постапување со деца со дијабетес во училиштата...

Здравствен дом Тетово: Не е наше возилото од видеото каде Брза...

0
Јавната здравствена установа Здравствен дом Тетово преку соопштение ја информира јавноста дека не е нивно возилото за итна медицинска помош за кое неколку...

Јапонија донира нов ултразвук на гинекологија во општата болница во Струмица

0
Јапонската амбасада и Јавната здравствена установа Општа болница Струмица денеска потпишаа договор за „Грант помош на мали проекти за човекова безбедност“ (GGP), кој...