таг: свири

Гитара на „Фу фајтерс“ на наддавање, се проценува на 35.500 долари

0
Гитара на кojaшто свири Дејв Грол во еден од првите музички спотови на рок-бендот „Фу фајтерс“ ќе биде понудена на продажба на 7...