таг: Свечени

Кога почнавме да ја славиме Новата година и зошто истата почнува...

0
Свечени вечери, семејни дружења, големи прослави на плоштадите, одбројување, прегратки, здравици… Луѓето ширум светот со нетрпение ги очекуваат првите минути од Новата година,...