fbpx

таг: „Sumitomo

Така се размислува однапред! Јапонците подготвуваат нешто што го нема ни...

0
Јапонската компанија „Sumitomo Forestry“ заедно со универзитетот „Кјото“ почна да го истражува растот на дрвјата и користењето дрвени материјали во вселената, пренесува...