fbpx

таг: „Спорни

Бугарија „вознемирена“ од чекорите на македонската опозиција

0
„Спорни прашања меѓу двете земји сè уште има, но сега имаме механизам за нивно решавање, а тоа е францускиот предлог“, вели...