fbpx

таг: „Spase

Творот Пепе заминува во легендите, обвинет за нормализирање на силувањето

0
Во „Spase Jam 2“, кој би требало да излезе на 16 јули, нема да имаме прилика да го гледаме познатиот француски твор...