fbpx

таг: „Систем

Турските државни банки го суспендираа рускиот систем за плаќање „Мир“

0
Три турски државни банки го суспендираа рускиот систем за плаќање под повеќенеделниот засилен притисок на Вашингтон, кој предупреди дека системот може...

Што е тоа политички маркетинг и како почнал да се применува?

0
Политичкиот маркетинг е составен дел на секој современ политички систем. Тој претставува спој на политиката и маркетингот со цел политичките субјекти...

Штрајк на вработените во Лондонското метро

0
Лондонскиот подземен транзитен систем денеска е запрен поради штрајкот на вработените незадоволни од платите. „Ги...

Новата џиновската ракета на НАСА подготвена за лансирање

0
Огромната месечева ракета на НАСА, „Систем за вселенско лансирање“ (Space Launch System) го...