fbpx

таг: Шетландско

Неофицијално: Ова е најмалото пони на светот

0
Шетландско пони по име Пумукел, би можело да биде најмалото вакво коњче на светот, бидејќи тежи само 35 килограми. Неговата сопственичка Карола...