таг: September

Скоро 90 илјади луѓе лани побарале азил во Британија

0
Бројот на баратели на азил кои чекаат одлука за нивниот случај...

Се чека нова црна листа на САД

0
На Меѓународниот ден за борба против корупцијата се очекува Вашингтон да ја прошири...

Штрајкуваат возачите на автобуси во Лондон

0
Во Лондон, Велика Британија, почна штрајк на возачите на автобуси откако не успеаја...