таг: Scrap

Истражување: Какви автомобили најчесто возат „психопатите“

0
Порталот „Скрап кар компарисон“ (Scrap Car Comparison) спроведе истражување за тоа – какви автомобили најчесто возат „психопатите“, односно силеџиите – себични, самоуверени и...