таг: Саше

Саше Димовски: Не може Комисијата за мобилност за три минути, без...

0
Саше Димовски реагира на начинот на кој работи Комисијата за мобилност која одлучува кој од пациентите ќе добие додаток во висина од седум...

Да помогнеме новинарот Саше Димовски повторно да прооди

0
Новинарот Саше Димовски, имаше неопходна интервенција за ампутација на ногата. Со сметки за донации, се собира помош, за Димовски, повторно да прооди. Средства...