таг: самоуверени

Овие хороскопски знаци се чувствителни и не поднесуваат критики

0
НЕКОИ луѓе се доволно самоуверени за да прифатат конструктивна критика. Не дозволуваат такви работи да влијаат на нив бидејќи не ги сфаќаат лично....