таг: Роуан

Мистер Бин е кралот на скандалите: Ја изневерил сопругата, ќерката се...

0
Роуан Аткинсон е на листата на најинтелигентни светски ѕвезди. Неговото образование навестуваше дека ќе се занимава со нешто друго освен со глума, но...