таг: ресетира

АСТРОЛОГОТ СОВЕТУВА КАКО ДА СЕ ОДНЕСУВАМЕ ЗА ВРЕМЕ НА МЛАДА МЕСЕЧИНА:...

0
Кога месечината се ресетира – повторно станува млада, таа претставува нов почеток кој инспирира нови можности, нè зајакнува и воведува нови искуства. ...