таг: Редовниот

ЕК: Инфлацијата во ЕУ допрва ќе го достигне пикот, рецесија на...

0
Редовниот есенски извештај на Европската комисија за состојбата на економиите во членките на ЕУ предвидува влошување на ситуацијата, јави дописничката на...