таг: „Пурду“

Научници тврдат дека ги откриле тајните состојки на животот

0
Истражувачи од Универзитетот „Пурду“ во САД тврдат дека ја откриле хемијата што стои зад потеклото на животот на Земјата во неколку капки вода....