fbpx

таг: проценките

Како ОН избраа кое бебе ќе биде осум милијардитиот жител на...

0
Денес, според проценките на ОН, светот доби осум милијарди луѓе, а едно бебе родено во Манила стана симбол на тој факт. Како...

ФОТО: Ова бебе е осум милијардитиот жител на Земјата

0
Денес, според проценките на ОН, СВЕТОТ доби осум милијарди луѓе, а едно бебе родено во Манила стана симбол на тој факт. Како...

(ВИДЕО) Ова бебе е осуммилијардитиот жител на Земјата

0
Денес, според проценките на Обединетите нации (ОН), светот доби осум милијарди луѓе, а едно бебе родено во...