fbpx

таг: приготвена

Како да ги стопите мастите со рен, мед и лимон?

0
Здрава и помалку пикантна, смесата приготвена од рен, мед и лимон го забрзува метаболизмот, поттикнувајќи го ослободувањето од мастите и вишокот на вода од...