таг: претресот

Вашингтон пост: ФБИ кај Трамп бараше документи поврзани со нуклеарно оружје

0
За време на претресот на домот на поранешниот американски претседател Доналд Трамп, агенти на ФБИ пребарувале доверливи документи поврзани со нуклеарно...