таг: претпоставиле

Како фрижидер: Најмалиот уред во домот цица најмногу струја

0
Веројантно никогаш не сте претпоставиле дека скромниот рутер за приклучување на интернет може да троши толку многу струја, но ако го оставите уклучен...