таг: претпочитаат

Несекојдневно запросување на автопат кај Загреб

0
Иако некои луѓе го претпочитаат „класичниот“ начин на запросување, има и онакви кои сакаат да бидат оригинални, уникатни и сѐ тоа да биде...