таг: престојуваа

Во Приштина престојуваа специјалниот пратеник на Европската унија за дијалогот Косово-Србија,...

0
Во Приштина престојуваа специјалниот пратеник на Европската унија за дијалогот Косово-Србија, Мирослав Лајчак и советниците...