таг: пресмета

Математичка формула за тоа – за колку време детето „ќе збесне“...

0
Статистичар пресмета „прецизна математичка формула“ за предвидување околу тоа – колку време му треба на едно дете „да збесне“ во автомобилот при долго...

Математичка формула за тоа – за колку време детето „ќе збесне“...

0
Статистичар пресмета „прецизна математичка формула“ за предвидување околу тоа – колку време му треба на едно дете „да збесне“ во автомобилот при долго...