таг: предвидоа

Овие 5 хороскопски знаци ги очекува голем успех од 23 октомври...

0
Астролозите предвидоа дека од 23 октомври Сатурн ќе ја заврши својата ретроградна фаза и дека поволно ќе влијае врз следните 5 хороскопски знаци...

Во новата епизода Симпсонови откриваат како ги предвидувале светските настани

0
Симпсонови предвидоа неколку големи светски настани во текот на својот повеќедецениски рок – но постои метод за нивниот пристап и начинот на кој...