таг: предлоглегислативата

САД ги признаваат јазиците на Западниот Балкан – стои во во...

0
Покрај искоренување на корупцијата, во предлог-легислативата за помош и поддршка на земјите од Западен Блакан, што минатата недела ја претставија група...