таг: поттикнаа

(ВИДЕО) Апокалиптични сцени од јадранскиот бисер, слични не се паметат со...

0
Сушните зимски временски услови ја поттикнаа загриженоста дека Италија е изложена на ризик од нова суша по алармантната состојба минатото лето,...