таг: потрошувачката

Франција воведува ригорозни ограничувања за вода по најсувата зима во последните...

0
Франција се подготвува од март да воведе ограничувања за потрошувачката на вода во делови од државата, што е потег без преседан...

Ладна вода или вода на собна температура – што е подобро...

0
Потрошувачката на доволна количина на вода е неопходна за опстанок на сите суштества. Експертите препорачуваат да се пијат најмалку осум чаши вода дневно,...

Цените на европскиот гас паѓаат на нивото пред војната во Украина

0
Поблагата зима, алтернативниот увоз и намалувањето на потрошувачката на енергијата ја намалуваат побарувачката на гас...