таг: Породилната

Фактот што две државни болници неоштетени го преживеаја земјотресот во Турција...

0
Породилната и детската болница во Малатија и болницата Инајет Топчу во Газиантеп ги преживеаја силните земјотреси благодарение на сеизмичкиот изолатор поставен...