таг: полугодие

Во „Козле“ хоспитализирани околу 40 деца, стабилна состојбата по стартот на...

0
Од почетокот на второто полугодие од учебната година нема зголемување на бројот на прегледи и хоспитализации во болницата за белодробни заболувања кај децата...