таг: поинтензивната

Столтенберг: Интензивната соработка меѓу Русија и Кина го загрозува светскиот поредок

0
Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг изјави дека сè поинтензивната соработка меѓу Русија и Кина...