fbpx

таг: „Подобрување

Пристапот до лекови во земјава не е еднаков за сите, што...

0
Конференција „Подобрување на пристапот до лекови за сите”: Непречениот пристап до лекови – фундаментално човеково право Процентот за здравствено осигурување со години...