таг: „pCloud“

Најголем дел од вас ја користат: Оваа аппликација споделува најмногу ваши...

0
Во истражувањето на компанијата „pCloud“ која се занимава со складирање податоци, Инстаграм е најинвазивна апликација која што корисниците секојдневно ја користат. Според...