таг: Озчивит

Не штедел ниту пари, ниту креативност: Бали бег на сопругата и...

0
реклама Турските актери Бурак Озчивит (38) и Фахрије Евџен (36) на почетокот на годината...

Бали-бег и неговата сопруга го очекуваат второто дете

0
Турскиот актер Бурак Озчивит, најпознат по улогата на Бали-бег во серијата Сулејман Величествениот, и неговата сопруга Фахрије Евџен го очекуваат своето второ дете....